ƨнαƨʏα ℓσʌɛ ƨʏʋκяι
Daisypath Anniversary tickers

rendu kamu ^^

yeah ! rendu semuanya . 
bilalah kite dapat gathering kan kan kan ?
ingat lagyy kem pengurusan kelab sukan dan permainan peringkat negeri .
kem tu kat sk kanchong tengah . best tao kem tu .
hee~
ade sorang girl nie , nama dea kan FARAHRAHMAN 
dea kan . chumell sangat tao . dea sch kat sekolah china so muka pun dah macam china .
kenal pun kat kem tu jugak . lamekan kitorang kawan ? hee~ takpenah lost contact taw .
ade lagy sorang girl nie , nama dea AIENROSDI .
dea pun kan kan kan . dea pun sangat chumell taw . dorang berdua nie kawan baek .
mase kat kem tu pun dorang berkepit je .
act , mase hari first tak bertegur pun sebab dorang cakap aku sombong .
heeyyy choi , mana ada sombong lah . tengok , sekali tegur kan dah kawan lama macamnie . kankankan?
aku kan , suke sangat tao kawan dengan dorang nie .
nak tahu sebab ape ? sebab farah tu kan . dea tu mengong taw . yang aien plak gilagila .
so bila da masuk aku memang jadi mereng lahh kan ?
hoho .
dulu ade snap pic nan farah . tapi gambar tu kat myspace . nak bukak pun da malas da taw .
hee~
act , ada lagy sorang kawan nie tapi taknak lah mention nama dia . hehe . sebab dea tak penting macam farah and aien nie . 
aku sayang kat dorang berdua taw .
hari tu mase pegyy hari kor , dorang pun ada taw .
so dapat lah snap pic dengan dorang . tak hauh beza pun taw dorang nie .
korang mesti nak tengok kan pic nye ?
haa nahh :
aien . aku . farah .
hitam melengutkan kami ? 
KP SELANGOR .
aien rosdi . cantek kan ?
hee^^
farah rahman .
syukri hassan .
awakawak , sayang awak sangatsangat taw bubu .
bobo taknak sayang orang lain .
hope our love last and never die .
we heve been together for 1year2months1week1day^^
iloveyoumoremoremore .

and last ,
thats me ^^

❤tengs read my stories readers ❤bobo bubu krisya❤